top of page
Wheat%20Field_edited.jpg

SALGSBETINGELSER, ANGRERETT OG BYTTE

 

DIGITALE FILER

Ved kjøp av strikkeoppskrifter/PDF-fil hos Lina Løvdal Design vil du motta en link til din PDF-fil på takk-siden etter betaling, i tillegg til en lenke via e-post som varer i 30 dager. 

 Vær derfor nøye med å skrive inn korrekt mailadresse i bestillingen. PDF-filen kan lastes ned og bør oppbevares trygt på egen enhet, det er også mulig å printe ut oppskriften.

Strikkeoppskrifter er åndsverk, og ligger under åndsverkloven. Strikkeoppskriftene er kun til privat bruk. Oppskriftene må ikke kopieres, vidreselges eller deles på annen måte- om deling eller vidresalg finner sted er dette brudd på loven og er straffbart.

ANGRERETT PÅ DIGITALE PRODUKTER

Kunden er selv ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når et kjøp gjennomføres.

Du har ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden ("Angrerettloven Kapittel 6  § 22 - se Lovdata )

 

ANGRERETT PÅ FYSISKE PRODUKTER

Du har rett til å angre ditt kjøp innen14 dager uten å oppgi noen grunn for dette. Du får alle pengene dine tilbake dersom varene ikke har vært brukt eller har blitt skadet i løpet av denne tiden. Retur må avtales med oss på mail (linalovdaldesign@gmail.com). I henhold til Angrerettsloven må du selv dekke fraktkostnaden ved retur. Angrerettskjema og utdypende informasjon om angreretten ligger vedlagt fakturaen din ved gjennomført salg. 

Du finner også informasjon om angreretten din her: Opplysninger om angrerett - Lina Løvdal Design

Og angreskjema her: Angreskjema - Lina Løvdal Design

BYTTE

Vi er behjelpelige dersom du ønsker å bytte en vare. Frakt må betales av kunden (på retur og sending av ny vare). Send oss en e-post på linalovdaldesign@gmail.com, så finner vi en løsning som fungerer for deg. 

bottom of page